fbpx

Het PVE pakket

Stelt u zich eens voor dat u juist nu kunt besparen op iets essentieels als uw zorgverzekering.

Dat kan! Eigenlijk is dit heel gemakkelijk, lees daarom snel verder!

Jaarlijks ontvangt u in november van uw zorgverzekeraar de nieuwe polis.
Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van de dekking. Persoonlijk advies staat daarbij voorop. Mooi daarbij is dat wij dankzij het collectieve contract van Prima voor elkaar een mooie uitgebreid pakket aan verzekeringen kunnen aanbieden.

Namens EUCARE in samenwerking met Aevitae kunnen wij u een uitstekend aanbod doen. Binnen het collectieve contract van Prima voor elkaar kunnen wij u ook in 2021 de maximaal toegestane korting van 5% aanbieden. Daarnaast profiteert u ook dit jaar van een extra PVE korting.

1
een gespecificeerd overzicht van de kortingen
2
een actueel overzicht van het verzekeringspakket
3
jaarlijkse controle van al uw verzekeringen

Polisvoorwaarden

Om inzicht te geven in de opzet van onze polisvoorwaarden hebben we ze hiernaast opgenomen. Bij iedere polis wordt er altijd een papieren exemplaar meegestuurd.

Hiernaast wijzen we er graag op dat in het kader van de verbreding van transparantie voor de gehele verzekeringsbranche het verbond van Verzekeraars gewerkt heeft aan de ontwikkeling van productwijzers.

Elke productwijzer meldt de belangrijkste kenmerken van een bepaald soort verzekering. Ook is er een overzicht van veel gestelde vragen en antwoorden in opgenomen. Als u van plan bent een verzekering af te sluiten, dan is de productwijzer een handig hulpmiddel. U kunt daarmee beoordelen of de verzekering biedt wat u ervan verwacht en of u die echt nodig hebt. Ook geeft de productwijzer informatie over de posten waaraan de verzekeraar geld besteedt.

De productwijzers die op onze website staan bevatten alleen algemene informatie over verzekeringenen zijn afkomstig van de site alles over verzekeren. Uiteraard zijn onze eigen voorwaarden en polisbladen leidend. Daarin staat de juiste informatie over de bijzondere kenmerken én de hoogte van hun premies. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om ons te bellen.