fbpx

Schade

Polisvoorwaarden

Hieronder vindt u de polisvoorwaarden.
Klik op de afbeelding om de pagina te openen.

Schade melden

Om een schade melding door te geven, neemt u contact met ons op.
U kunt bellen met
0344 64 70 70
of u mailt naar
info@primavoorelkaar.com

Ruitschade

Het team Schade handelt schadeclaims af, schakelen schade-experts in en adviseren u bij schade- en aansprakelijkheidskwesties.

Bij schade wilt u "euro's" zien. Logisch, daar verzekert u zich immers voor! Of het nu gaat om schade aan de inboedel, opstal of auto; alle schades komen bij ons terecht. Wij beoordelen of de schade gedekt is en betalen de schade daarna direct uit.

Al dit werk kunnen we hier zelf doen, omdat we een gevolmachtigd kantoor zijn. Dat scheelt enorm veel tijd. Bij grote maatschappijen moeten verzekerden weken, soms zelfs maanden wachten voordat hun schade financieel is geregeld. Dat zal u bij 'Prima voor elkaar' niet overkomen! Zo'n zestig procent van de schades bestaat uit autoschades. Meestal belt een relatie in paniek op: 'Help, ik heb schade!' Mensen denken meestal dat ze vervolgens van alles moet gaan regelen. Maar in de meeste gevallen is één telefoontje naar ons genoeg. Wij schakelen dan onmiddellijk een onafhankelijke expert in om hoogte van schade te bepalen.

Lastiger wordt het wanneer we niet alles in eigen hand hebben. Bijvoorbeeld bij ingewikkelde schuldvragen of bij claims van de tegenpartij. Dat kan soms leiden tot een langdurige correspondentie. Maar als relatie merkt u daar in principe niks van. We houden u alleen op de hoogte van stand van zaken.

Ik hoop dat u doorheeft dat u bij ons geen nummer bent, maar een relatie. Laatst kregen we een kaartje van een tevreden verzekerde. Tijdens zijn vakantie had hij eindelijk even de tijd om ons nogmaals te bedanken voor alle moeite. Enorm leuk! Want daar doe je het uiteindelijk voor.

Aevitae maakt op 12 november de premie van uw basisverzekering voor 2022 bekend.
In de loop van de die dag kunt u die lezen op: www.aevitae.com/eucare.Er veranderd dit jaar qua voorwaarden niet erg veel.
Wilt u zien wat er wijzigt ga dan naar www.aevitae.com/2022.