fbpx

Ondernemer van het jaar

ondernemer2

Met grote trots hebben wij in november de publieksprijs van “Ondernemer van het jaar” in ontvangst mogen nemen tijdens een feestelijke happening in de Agnietenhof in Tiel. Dit nadat er voorafgaand aan deze verkiezing in oktober de eervolle titel “Beste Ondernemer van de Neder Betuwe” was behaald. Een geweldige mooie bevestiging dat ons streven naar “Excellent in dienstverlening” gewaardeerd wordt. Juist om in deze tijd als financiële dienstverlener door het publiek uitgekozen te worden geeft zeer veel voldoening.

Onder begeleiding van Ruben Nicolaï zijn we vanuit acht genomineerde bedrijven gekozen. In het juryrapport wordt het als volgt omschreven: "Een ondernemer met visie die tegen de stroom in durft te gaan. Dat wordt perfect geïllustreerd door twee ondernemende broers die dicht bij hun klanten en leveranciers willen staan. Op creatieve wijze hebben zij hun bedrijf en visie op schade- en zorgverzekeringen in de markt gezet. Daarbij zorgen de twee ondernemers ook goed voor hun eigen mensen. Ze zijn een positieve factor in het maatschappelijke leven en gaan duurzaam om met wat de aarde te bieden heeft. De jury is van mening dat deze twee ondernemers het méér dan prima voor elkaar hebben."

Aevitae maakt op 12 november de premie van uw basisverzekering voor 2022 bekend.
In de loop van de die dag kunt u die lezen op: www.aevitae.com/eucare.Er veranderd dit jaar qua voorwaarden niet erg veel.
Wilt u zien wat er wijzigt ga dan naar www.aevitae.com/2022.