fbpx

Financiën

Financien-Arianne-Peter-Daniël

Arianne van de Hoofdakker, Peter Beer en Daniël van Ingen

voeren samen de financiële administratie van Prima voor Elkaar: alle bank- en giroafschriften gaan door hun handen. Dit met als doel dat al het inkomende en uitgaande geldverkeer zonder problemen verloopt

Wij verwerken alle financiële transacties die hier plaatsvinden. En dat zijn er nogal wat! Aan de hand van schadedossiers geven we via de computer betalingsopdrachten aan de bank om schades uit te keren aan relaties en/of betrokkenen.

Verder maken we op deze afdeling bijvoorbeeld ook alle facturen en bankmachtigingen klaar, waarmee u uw premies betaalt. Zodra die premies betaald zijn, verwerken we die. Daarbij proberen we natuurlijk te voorkomen dat er onnodige vertragingen optreden.

Gelukkig zijn de lijnen binnen Prima voor Elkaar bijzonder kort. Daardoor kunnen we snel op elkaar inspelen. Zodra we hier bijvoorbeeld een seintje binnenkrijgen dat een bepaalde schade uitgekeerd kan worden, gebeurt dat dezelfde dag nog. En dat merkt u meteen op uw bank- of girorekening!

Zodra één van uw polissen wordt gewijzigd, volgt onmiddellijk een aanpassing van het premiebedrag en uw maandbedrag.

Aevitae maakt op 12 november de premie van uw basisverzekering voor 2022 bekend.
In de loop van de die dag kunt u die lezen op: www.aevitae.com/eucare.Er veranderd dit jaar qua voorwaarden niet erg veel.
Wilt u zien wat er wijzigt ga dan naar www.aevitae.com/2022.