fbpx

Polisadministratie

Polisadministratie-web

Linda Wiggemansen, Ageeth Feenstra en Ottolien Hoog Antink

maken alle schadepolissen op en zorgen voor de aan- en afmelding van kentekens bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer.

Ottolien werkt met veel plezier op de afdeling. "Wij zijn echte perfectionisten. Wij hebben een ontzettende hekel aan fouten. Dat komt goed uit in ons werk. Want het opmaken van polissen en het doorvoeren van wijzigingen is heel precies werk. Eigenlijk is elk foutje er één teveel. Dat betekent voor u namelijk een vertraging, omdat er dan weer papieren teruggestuurd moeten worden. Daarom hebben we hier het motto: 'in één keer goed!'. Niet voor niets controleren we elkaars werk altijd, voordat we de polissen verzenden. Als u besluit uw verzekeringen bij ons onder te brengen, moeten er vaak oude verzekeringen worden opgezegd en nieuwe polissen van schadeverzekeringen worden opgemaakt. Dat kunnen we hier allemaal zelf doen omdat we een gevolmachtigd kantoor zijn. Verder moeten er regelmatig polissen van bestaande relaties worden gewijzigd, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een andere auto. Die wijzigingen proberen wij direct door te voeren, zodat u zo snel mogelijk weer over de juiste papieren beschikt.

Gisteren hadden we bijvoorbeeld een relatie aan de lijn vanaf de Roemeense grens. Hij was vergeten om zijn groene kaart mee te nemen. Na een telefoontje hebben wij de groene kaart naar Roemenië gefaxt, waardoor de vakantie kon worden voortgezet. Zoiets doen weinig verzekeraars en tussenpersonen ons na. Maar als gevolmachtigd kantoor kunnen wij dit soort zaken er tussendoor doen. Dat is volgens ons ook de charme van Prima voor elkaar."

Aevitae maakt op 12 november de premie van uw basisverzekering voor 2022 bekend.
In de loop van de die dag kunt u die lezen op: www.aevitae.com/eucare.Er veranderd dit jaar qua voorwaarden niet erg veel.
Wilt u zien wat er wijzigt ga dan naar www.aevitae.com/2022.