ahc

“De vrijheid en energie, die je uit je eigen onderneming haalt, vind je nooit ergens anders”

 

Addy van Ommeren sr. is verantwoordelijk voor het elektrotechnische installatiebedrijf terwijl zijn zoon Addy jr. de winkel Electro World runt. Electro World is onderdeel van een landelijk franchiseketen. Addy jr.: “Als kind heb ik altijd bij het bedrijf gewoond. Je groeit dan op én mee met het bedrijf. De vrijheid en energie, die je uit je eigen onderneming haalt, vind je nooit ergens anders. De combinatie van techniek en commercie heeft mij altijd aangesproken en past zeker binnen de dromen, die ik had. Vijf jaar geleden was ik klaar met mijn opleiding en leidde vanaf toen de winkel en voer de bijbehorende reparaties uit.”

‘Beste service’ en ‘beste selectie’

Electro World staat bekend om de ‘beste service’ en de ‘beste selectie’. “Deze werkwijze past ook bij de werkwijze van Prima voor Elkaar. Zij gaan voor de beste verzekering, volledig passend bij de klant. Klanten komen hier binnen met een behoefte. Wij sluiten daar met een passend product op aan. Je ziet nu duidelijk dat men terugkomt van kopen via internet. Vaak hebben kopers zich laten leiden door de prijs en zien dat als de belangrijkste factor. Uiteindelijk voldoet het product niet aan de verwachtingen. De oplossing was goedkoop, maar er wordt geen plezier aan het product beleefd. Onze winkel staat bekend om het verlenen van service. Zo geven wij bijvoorbeeld leenapparaten mee wanneer een reparatie nodig is. Wij lossen problemen op en geven altijd een passend advies. Via internet lukt dit niet.”

“In mijn vrije tijd volg ik zo veel mogelijk alle trends en gadgets binnen de elektronica”
Samen een vuist maken

Op lokaal niveau zoekt het bedrijf graag de samenwerking. “Samenwerking is belangrijk. We werken al intensief samen met lokale ondernemingen, maar dat wordt nog meer. Over het algemeen zetten ondernemers graag een stapje meer. Door elkaar te ondersteunen, kun je samen – zowel als ondernemers als gemeente – een vuist maken. Als consumenten bij lokale ondernemers kopen, kunnen deze lokale ondernemers op hun beurt weer de lokale verenigingen ondersteunen met leuke activiteiten. Zo profiteert iedereen!

“De oplossing was misschien goedkoop, maar er is geen plezier aan het product beleefd”
Mooie ontwikkelingen

Mijn werk is tegelijkertijd mijn hobby. Ik volg in mijn vrije tijd zo veel mogelijk alle trends en gadgets binnen de elektronica. Er gebeurt gewoon heel veel op dit gebied. Kijk maar naar smart home, ofwel ‘connectivity’. Het duurt niet lang meer of je koelkast stelt zelf een boodschappenlijstje op aan de hand van de inhoud van de koelkast. Ik volg deze ontwikkelingen met zeer veel interesse”, eindigt Addy jr.