vannu-2

“Ik kom uit een échte ondernemersfamilie en kreeg ‘t met de paplepel ingegoten”

 

Maaike komt uit ‘n echte ondernemersfamilie. “Mijn opa en oma hadden een groothandel en mijn moeder een winkel. Het ondernemerschap is zeker met de paplepel ingegoten. Ik wist altijd al dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden, alleen de vorm was nog niet duidelijk. Ik heb bewust gekozen voor de focus op huidverjonging op de natuurlijke manier. Wij zijn niet een salon waar botox of fillers wordt gebruikt.”

Ontwikkelingen van nú

Haar locatie aan dé doorgaande weg in Opheusden is ideaal volgens Maaike. “Men komt altijd langs mijn pand, je moet Opheusden in óf uit. Toch ben ik absoluut van mening dat het niet uitmaakt waar je zit. Als je je werk goed doet, komen de mensen wel. Het gaat om het leveren van kwaliteit. Daarnaast gaan wij mee met de tijd, volgen de laatste ontwikkelingen en gebruiken de nieuwste technieken. Daarom heb ik bewust gekozen voor de bedrijfsnaam VANNU voor mijn huidinstituut. Precies hoe het is”, legt ze uit. Naast tal van huidbehandelingen heeft ze ook een eigen sapbar in het instituut. “Met deze slowjuice groentesappen bied ik kuren aan om te ontgiften. Ik heb een passie voor het pure. Het is heel goed voor het menselijk lichaam én de huid. We kijken met Prima voor Elkaar naar de mogelijkheden om de sapkuur ook vergoed te krijgen binnen het verzekeringspakket van hun klanten. Het contact met Prima voor Elkaar is nog jong, maar voelt nu al goed en is intensief. Hun slogan ‘Samen zorgen voor zekerheid’ omvat precies zoals ze zijn. Ze zoeken altijd met elkaar naar mogelijkheden. In deze regio is samenwerking sowieso belangrijk. Zo heb ik met drie vrouwelijke ondernemers Hotspots in de Betuwe opgericht. Het doel hiervan is om ondernemers bij elkaar te brengen en gebruik te maken van elkaars klanten.”

“Rijden in mijn Mini Cooper S Cabrio. Daar ben ik echt helemaal verzot op”
Guus, terrasjes en dansen

Maaike werkt hard, maar er is altijd tijd voor wat ontspanning. “Als ik vrij ben, ga ik heel graag een stuk rijden in mijn Mini Cooper S Cabrio. Daar ben ik echt he-le-maal verzot op. Ook stijldansen doe ik erg graag. En voor een concert ben ik ook altijd te porren. Guus Meeuwis bijvoorbeeld, echt super! Tot slot vind ik een wijntje drinken op het terras ook altijd gezellig. Ja, ik voel me happy. Waar ik sta over vijf jaar? Ik droom ervan om mijn eigen bedrijfspand te hebben. Een eigen pand laten bouwen lijkt me fantastisch. Maar eerst wil ik heel graag de landelijke Beauty Award binnenslepen voor beste huidinstituut van Nederland ná twee keer eerder genomineerd te zijn… En in december aanstaande gaan we het 10-jarig bestaan van Huidinstituut VANNU vieren. Ik ben er trots op dit jubileum te hebben bereikt.”