Revolution Slider Error: Slider with alias home-slider not found.
Maybe you mean: 'home-slider-1'

button-dominass


Traditiegetrouw lanceert Prima voor elkaar aan het einde van het jaar een grote zorgcampagne met als motto ‘Samen zorgen voor zekerheid’. Eén van de onderdelen van deze campagne is dit magazine. Dit magazine is dé Kick-off voor een ludieke actieperiode. Aan tafel schuiven Gerard Valkenburg en Hans en Kees van Klaarbergen van Prima voor elkaar gezellig aan om de campagne toe te lichten…


“We hebben in vorige edities bestaande relaties, lokale hulpverlenende instanties en een groot aantal belangloze vrijwilligers met een groot hart aan het woord gelaten. Nu is het de beurt aan de winkeliers van de verschillende dorpskernen. De meeste inwoners weten wel wat ze doen, maar wie zijn die mensen achter het bedrijf nu eigenlijk? Waar droomden ze vroeger van? Hoe zien zij samenwerking in de regio? Wat doen ze graag in hun spaarzame vrije tijd? Ondernemers zijn hartstikke belangrijk. Zij verdienen een podium. Zij symboliseren een grote kurk waar alles op drijft”, leggen Hans en Kees van Klaarbergen uit.


Wilt u de krant online lezen? Klik dan hier!

Bent u geïnspireerd geraakt door de vele verhalen - van klein tot groot - in de krant, wilt u eens sparren over samenwerken of wilt u weten wat Prima voor elkaar voor u persoonlijk kan betekenen? Kom dan eens vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek.

Graag tot ziens!

Hans en Kees van Klaarbergen
Prima voor elkaar