fbpx

Werken bij

Solliciteren

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie

Heb je geen passende vacature gevonden maar ben je wel geïnteresseerd in een afwisselende loopbaan bij Prima voor Elkaar? Stuur dan een open sollicitatie voorzien van CV naar onderstaand adres of mail naar Kees van Klaarbergen

Prima voor Elkaar

Directie
Dorpsstraat 10
4033 EX  Lienden
T 0344 64 70 70

Wij verwachten dat onze medewerkers verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en borg staan voor het hoge kwaliteitsniveau dat wij onze klanten garanderen.

Om het onze relaties zo gemakkelijk mogelijk te maken zoeken wij medewerkers die een goed advies geven bij ingewikkelde verzekeringszaken zodat onze klanten daar geen omkijken naar hebben. Die snel en persoonlijk werken en zorgen voor een vlotte financiële afwikkeling bij een schade of ongeval. Die het leuk vinden om de administratieve "rompslomp" af te wikkelen.

Prima voor Elkaar heeft een open en eerlijke bedrijfscultuur met aandacht voor mensen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij voelen ons verbonden met onze relaties en de mensen van de organisaties met wie wij werken. Deze verbondenheid voelen wij ook binnen ons bedrijf. Wij inspireren elkaar wederzijds en vinden het belangrijk om plezier te hebben in het werk en met de mensen met wie we samenwerken.

gezonde-leefstijl

Regelmatig gaan wij met onze medewerkers in gesprek over het werk, de werksfeer en de resultaten. Wij stimuleren van harte dat medewerkers zich zelf ontwikkelen en bieden hiervoor de faciliteiten.

Wij hechten waarde aan een goede verdeling tussen werk en privé, zo bieden wij degenen die zorgtaken en werk willen combineren de gelegenheid om parttime te werken. Wij hebben een 36-urige werkweek, met uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een winstuitkering.

Aevitae maakt op 12 november de premie van uw basisverzekering voor 2022 bekend.
In de loop van de die dag kunt u die lezen op: www.aevitae.com/eucare.Er veranderd dit jaar qua voorwaarden niet erg veel.
Wilt u zien wat er wijzigt ga dan naar www.aevitae.com/2022.